+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hostel Sokol Karlín Bewertungen

Hotelbewertung

76%
Gut

von 44 Bewertungen

  • Personal

    85%
  • Sauberkeit

    78%
  • Ausstattung

    74%
  • Komfort

    66%
  • Preis-Leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 15.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Na jednodnovy pobyt vsetko v poriadku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 4.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 22.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 16.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • POHODA. VSTŔÍCNOST.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 3.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 31.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Měla jsem 2lůžkový pokoj s WC a sprchou na pokoji...........na příložitostné ubytování dostačující v poměru cena/kvalita, čisto, pesonál vstřícný

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Michaela

Junges Paar, 29.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří

Älteres Paar, 23.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

Gruppe von Freunden, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Čisto a klid.

  • Při příjezdu dost nepříjemný recepční.Snad byl i cítit alkohol?? Druhý den už byl jiný pán perfektní.

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Martin Kovanda

Älteres Paar, 20.8.2017

Lenešice Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriel

Einzelreisender, 17.8.2017

Košice Slovensko

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pán Jablonský bol veľmi milý a ústretový, velmi dobrý pomer cena a poloha hostelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Zdeňka

Gruppe von Freunden, 12.7.2017

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Pracovník hostelu byl ochotný a přívětivý, pokoj byl relativně čistý.

  • V pokoji byl cítit cigaretový kouř, hluk z chodby i zvenku bych ještě zvládla, ale ten zápach byl opravdu nepříjemný, navíc byla nepříjemně cítit i válenda. Příště si raději připlatím za hotel, tam se mi to ještě nestalo.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 15.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • zajímavý interiér budovy

  • Neskutečný hluk z ulice. auta a hlavně vlaky

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hostel Sokol Karlín hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vlaková doprava bude ukončena k 31.7.2017, poté již bude oblast Hostelu s běžným hlukem.

David

Gruppe von Freunden, 30.5.2017

Vizovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Dostupnost do centra Prahy, poměr cena/kvalita a solidní služby.

  • Okna pokoje naproti železničního přejezdu, ale tu jednu noc se to dalo přežít.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 28.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Kdyby to nebylo načuchlé kouřem z cigaret, tak by to bylo lepší. To kazilo celkový dojem.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 25.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super je umístění hostelu přímo u Florence. Je to starší budova ,takže tomu odpovídá i stav ... takové retro :-) . Ale má to své kouzlo. V pokoji uklizeno a byly také ručníky i mýdlo .Což jsem nečekala. Takže pro nenáročné hosty na přespání úplně ideální.

  • I když je všude upozornění zákaz kouření ,tak v našem pokoji byl kouř neustále cítit ,tak nevím jestli ze dvorku ,kam jsme měli okno, nebo z ventilace v koupelně. Takže pro nekuřáky to může být problém.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dominika

Gruppe von Freunden, 14.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Věra Čurdová

Einzelreisender, 12.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Rychlé objednání, v recepci velice pozorný pán (byla jsem s kamarádkou o holích, jsme starší důchodkyně).

  • Špatně seřízená televize, nebo špatná anténa v pokoji pro dva jen jeden hrneček a jedna lžička

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

Gruppe von Freunden, 7.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Parkoviště k dispozici,umístění nedaleko centra.

  • Hlasité topení,které celou noc zapínalo a vypínalo/zřejmě propouštěl kohout/

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.