+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hostel Sokol Karlín Bewertungen

Hotelbewertung

76%
Gut

by 36 reviews

  • Personal

    85%
  • Sauberkeit

    76%
  • Ausstattung

    74%
  • Komfort

    67%
  • Preis-leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jiří

Älteres Paar, 23.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

Gruppe von Freunden, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Čisto a klid.

  • Při příjezdu dost nepříjemný recepční.Snad byl i cítit alkohol?? Druhý den už byl jiný pán perfektní.

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Martin Kovanda

Älteres Paar, 20.8.2017

Lenešice Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriel

Einzelreisende, 17.8.2017

Košice Slovensko

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pán Jablonský bol veľmi milý a ústretový, velmi dobrý pomer cena a poloha hostelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Zdeňka

Gruppe von Freunden, 12.7.2017

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Pracovník hostelu byl ochotný a přívětivý, pokoj byl relativně čistý.

  • V pokoji byl cítit cigaretový kouř, hluk z chodby i zvenku bych ještě zvládla, ale ten zápach byl opravdu nepříjemný, navíc byla nepříjemně cítit i válenda. Příště si raději připlatím za hotel, tam se mi to ještě nestalo.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 15.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • zajímavý interiér budovy

  • Neskutečný hluk z ulice. auta a hlavně vlaky

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hostel Sokol Karlín replied to this review.
Vlaková doprava bude ukončena k 31.7.2017, poté již bude oblast Hostelu s běžným hlukem.

David

Gruppe von Freunden, 30.5.2017

Vizovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Dostupnost do centra Prahy, poměr cena/kvalita a solidní služby.

  • Okna pokoje naproti železničního přejezdu, ale tu jednu noc se to dalo přežít.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 28.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Kdyby to nebylo načuchlé kouřem z cigaret, tak by to bylo lepší. To kazilo celkový dojem.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 25.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super je umístění hostelu přímo u Florence. Je to starší budova ,takže tomu odpovídá i stav ... takové retro :-) . Ale má to své kouzlo. V pokoji uklizeno a byly také ručníky i mýdlo .Což jsem nečekala. Takže pro nenáročné hosty na přespání úplně ideální.

  • I když je všude upozornění zákaz kouření ,tak v našem pokoji byl kouř neustále cítit ,tak nevím jestli ze dvorku ,kam jsme měli okno, nebo z ventilace v koupelně. Takže pro nekuřáky to může být problém.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dominika

Gruppe von Freunden, 14.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Věra Čurdová

Einzelreisende, 12.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Rychlé objednání, v recepci velice pozorný pán (byla jsem s kamarádkou o holích, jsme starší důchodkyně).

  • Špatně seřízená televize, nebo špatná anténa v pokoji pro dva jen jeden hrneček a jedna lžička

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

Gruppe von Freunden, 7.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Parkoviště k dispozici,umístění nedaleko centra.

  • Hlasité topení,které celou noc zapínalo a vypínalo/zřejmě propouštěl kohout/

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Roman

Gruppe von Freunden, 7.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 6.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Jednolůžkový pokoj s WC a sprchou - OK . Číslo 4 velmi klidný pokoj.

  • TV nic moc jen pár stanic

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 30.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
67 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Staré prostory z konce 19 stoleti, vysoké stropy, lokalita v centru města

  • Koleje naproti oknu a noční Cargo doprava

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 23.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 31.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.